Deşi resursele financiare locale sunt destul de limitate, Marian Ţachianu, primarul comunei Braniştea, intenţionează să pună în practică şi să ducă la bun sfârşit proiecte destul de ambiţioase. Prioritară în opinia sa este continuarea lucrărilor la reţeaua de alimentare cu apă: “Avem finanţare de la Guvernul României, prin H.G. 577. Reţeaua va avea o lungime de 11 kilometri, la ora actuală fiind îngropate conducte în lungime de doi kilometri. Prin proiect, reţeaua va fi alimentată de la staţia de clorinare de laTitu”.
Primarul Marian Ţachianu a vorbit şi depre proiectul de modernizare a mai multor drumuri comunale, cu o lungime de 4,3 km. Este vorba despre un parteneriat cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa, costurile urmând să fie suportate în mod egal. Tot pentru acest an şi-a propus să demareze lucrările la un sediu nou al primăriei. Pentru cei care ştiu în ce condiţii lucrează în prezent personalul Primăriei Braniştea, nu mai trebuie alte argumente pentru justificarea acestei investiţii. Deşi resursele financiare locale sunt destul de limitate, Marian Ţachianu, primarul comunei Braniştea, intenţionează să pună în practică şi să ducă la bun sfârşit proiecte destul de ambiţioase. Prioritară în opinia sa este continuarea lucrărilor la reţeaua de alimentare cu apă: “Avem finanţare de la Guvernul României, prin H.G. 577. Reţeaua va avea o lungime de 11 kilometri, la ora actuală fiind îngropate conducte în lungime de doi kilometri. Prin proiect, reţeaua va fi alimentată de la staţia de clorinare de laTitu”.
Primarul Marian Ţachianu a vorbit şi depre proiectul de modernizare a mai multor drumuri comunale, cu o lungime de 4,3 km. Este vorba despre un parteneriat cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa, costurile urmând să fie suportate în mod egal. Tot pentru acest an şi-a propus să demareze lucrările la un sediu nou al primăriei. Pentru cei care ştiu în ce condiţii lucre