Duminică, 14 aprilie, la Papillon Café a avut loc Campionatul Naţional de Carcassonne, etapa locală Timişoara. 16 concurenţi s-au luptat strategic pentru locul I în etapa locală şi pentru calificarea în etapa naţională a campionatului.
În urma etapei locale a Campionatului Naţional de Carcassonne, patru participanţi s-au calificat în etapa naţională a campionatului. Astfel, locul I a fost obţinut de Motoc Oana, locul II de Borduz Florin, locul III de Lupu Leon Cosmin şi locul IV de Duma Mihai.
Cei patru s-au calificat în etapa naţională a campionatului care va avea loc în data de 05 octombrie 2013, în ceainăria Ceai et Caetera din Braşov. La Braşov, unul din cei patru poate deveni reprezentantul României la Campionatul Mondial de Carcassonne care va avea loc în 27 octombrie 2013 în Essen, Germania.
Campionatul Naţional de Carcassonne este organizat de cutia.ro. Etapa locală Timişoara a Campionatului a fost organizată împreună cu Fundaţia Rubin şi Papillon Café.
Duminică, 14 aprilie, la Papillon Café a avut loc Campionatul Naţional de Carcassonne, etapa locală Timişoara. 16 concurenţi s-au luptat strategic pentru locul I în etapa locală şi pentru calificarea în etapa naţională a campionatului.
În urma etapei locale a Campionatului Naţional de Carcassonne, patru participanţi s-au calificat în etapa naţională a campionatului. Astfel, locul I a fost obţinut de Motoc Oana, locul II de Borduz Florin, locul III de Lupu Leon Cosmin şi locul IV de Duma Mihai.
Cei patru s-au calificat în etapa naţională a campionatului care va avea loc în data de 05 octombrie 2013, în ceainăria Ceai et Caetera din Braşov. La Braşov, unul din cei patru poate deveni reprezentantul României la Campionatul Mondial de Carcassonne care va avea loc în 27 octombrie 2013 în Essen, Germania.
Campionatul Naţional de Carcassonne este organizat de cutia.ro. Etapa loc