Ingrediente (2 persoane)
- 300 g piept de pui dezosat
- 300 g roşii cherry
- 1 dovlecel mare
- o ceapă medie
- 150 ml de vin alb
- o lingură de pastă de măsline
- 3 linguri de ulei de măsline
- sare
- piper
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie fâşii subţiri şi se pune la călit împreună cu ceapa tocată mărunt, în ulei de măsline. Se lasă 5 minute, amestecând intens, pentru a nu se arde, după care se adaugă roşiile cherry tăiate pe jumătate, dovlecelul feliat şi o jumătate de cană de apă. Se lasă să fiarbă 10 minute. Se adaugă o lingură de pastă de măsline ( care se găseşte la supermarket, în diferite variante), vinul şi se mai lasă pe foc încă 5 minute. La sfârşit, se condimentează cu sare şi piper după gust.
Poftă bună!
Ingrediente (2 persoane)
- 300 g piept de pui dezosat
- 300 g roşii cherry
- 1 dovlecel mare
- o ceapă medie
- 150 ml de vin alb
- o lingură de pastă de măsline
- 3 linguri de ulei de măsline
- sare
- piper
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie fâşii subţiri şi se pune la călit împreună cu ceapa tocată mărunt, în ulei de măsline. Se lasă 5 minute, amestecând intens, pentru a nu se arde, după care se adaugă roşiile cherry tăiate pe jumătate, dovlecelul feliat şi o jumătate de cană de apă. Se lasă să fiarbă 10 minute. Se adaugă o lingură de pastă de măsline ( care se găseşte la supermarket, în diferite variante), vinul şi se mai lasă pe foc încă 5 minute. La sfârşit, se condimentează cu sare şi piper după gust.
Poftă bună!