În Competiția NASA Space Settlement Contest au intrat şi trei echipe ale Liceului Teoretic Internațional de Informatică Constanța, competiţia internațională fiind organizată de Nasa Ames și Societatea Națională a Spațiului şi permite elevilor realizarea şi promovarea unor planuri ale unei stații spațiale NASA. Pentru a putea proiecta acest tip de stații sunt necesare cunoștințe de fizică, matematică, astronomie, ecologie și multe altele.
Dintre sutele de proiecte admise în concurs, elevii liceului constănţean au obținut Premiul I la categoria Grup mic – Clasa a IX-a, cu proiectul TAAMI realizat de Alexandra Carapcea, Teodora Ceangă, Maria Fâșie și Iris Uță, eleve ale clasei a IX-a A. Tot la categoria Grup mic – Clasa a IX-a au participat și elevii Aionițoaiei Bogdan, Mihai Suciu, Cristian Frățilă, Alexandru Radu, Bilen Ismail (clasa a IX-a B) și Mihai Duca (clasa a X-a B), care au câștigat Premiul III cu proiectul ROMULUS. Și nu în ultimul rând, echipa YGGDRASIL, formată din Veronica Gorcea, Crina Onu, Sebastian Bucur, Vladimir Olteanu (clasa a X-a A), Elif Memet (clasa a X-a B) și Ergean Ismail (clasa a XI-a A) a obținul Premiul III la categoria Grup mic – clasa a XI-a.
Proiectul TAAMI a fost denumit astfel din două motive, unul dintre ele fiind acela că este compus din inițialele numelor celor patru fete și a profesorului coordonator Ali Cabas. În al doilea rând însă, TAAMI este un fruct miraculos ale cărui bobițe au abilitatea de a păcăli simțurile făcându-ne să credem că gustul acru și amărui este de fapt extrem de dulce și delicios. Descriindu-și proiectul, Teodora, Alexandra, Maria și Iris au ținut să precizeze ca TAAMI este modalitatea aleasă de ele pentru a păcăli natura: ,,Pământul este expus la atât de multe pericole din cauza lăcomiei noastre, resursele lui devin din ce în ce mai puține, pădurile și spațiile verzi treptat dispar iar contam