Începând de joi, 18 aprilie şi până duminică 21 aprilie, bucureştenii se pot bucura de o nouă ediţie a Târgului de tradiţii populare, care va avea loc la Pacul Naţional.
Târgul tradiţiilor populare este un eveniment de promovare a tradiţiilor autentice româneşti, un preambul la perioada sărbătorii pascale a creştinilor ortodocşi. Pe durata celor patru zile ale evenimentului, în perimetrul parcului vor fi amplasate circa 80 de standuri aranjate fiecare ca o mică gospodărie tradiţională românească. Potrivit Primăriei sectorului 2, din fiecare casă de gospodar va ieşi la lumină, pentru oaspeţii prezenţi, o parte a muncii fiecăruia: carne, brânzeturi, plăcinte, cozonaci, turtă dulce, miere, magiun, bulz, legume şi fructe proaspete, vin, dar şi produse de artizanat, unelte de gospodărie, vase şi oale din ceramică sau podoabe. Într-un comunicat al autorităţiilor sectorului 2, remis de Agerpres se aratăcă „Din micul sat ţărănesc adus în mijlocul oraşului, fiecare trecător poate poposi şi gusta din friptura la proţap, peşte gătit în zeci de feluri, pentru orice gust şi poate bea o cană de vin sau un pahar de bere. În tot acest timp, muzica şi veselia ne vor însoţi permanent”.
Începând de joi, 18 aprilie şi până duminică 21 aprilie, bucureştenii se pot bucura de o nouă ediţie a Târgului de tradiţii populare, care va avea loc la Pacul Naţional.
Târgul tradiţiilor populare este un eveniment de promovare a tradiţiilor autentice româneşti, un preambul la perioada sărbătorii pascale a creştinilor ortodocşi. Pe durata celor patru zile ale evenimentului, în perimetrul parcului vor fi amplasate circa 80 de standuri aranjate fiecare ca o mică gospodărie tradiţională românească. Potrivit Primăriei sectorului 2, din fiecare casă de gospodar va ieşi la lumină, pentru oaspeţii prezenţi, o parte a muncii fiecăruia: carne, brânzeturi, plăcinte, cozonaci, tu