Potrivit dl. Ovidiu Băsceanu, inspector şcolar general adjunct, plecând de la premisa fundamentală că învăţământul trebuie să joace un rol esenţial în consacrarea unei economii globale şi a unei societăţi a cunoaşterii şi învăţării pe tot parcursul vieţii, putem afirma faptul că judeţul nostru se poate mândri cu cadre didactice de elită.
Sunt 170 de cadre didactice care au obţinut Ordinul “Spiru Haret” în clasele comandor, cavaler şi ofiţer, 188 de cadre didactice care au obţinut diploma “Gheorghe Zagăr”, 481 de profesori care sunt membri în Corpul de Experţi în management şi 10 cadre didcatice, membre în Corpul de Experţi ai Corpului de Control al Ministerului Educaţiei Naţionale.
Despre investiţiile din infrastructura învăţământului dâmboviţean putem spune că 66 de unităţi şcolare vor beneficia de îmbunătăţiri prin programul de reabilitare a infrastructurii şcolare, alte 23 prin programul “reforma educaţiei timpurii” şi încă 200 de unităţi şcolare prin programul investiţional guvernamental. Judeţul Dâmboviţa se poate lăuda şi cu activitatea Casei Corpului Didactic din judeţul Dâmboviţa, beneficiară a două proiecte, partener şi furnizor de formare în alte cinci proiecte POSDRU, implicit cu cei peste 20.000 de beneficiari ai programelor de formare în perioada 2006-2013. (S.Ş.) Potrivit dl. Ovidiu Băsceanu, inspector şcolar general adjunct, plecând de la premisa fundamentală că învăţământul trebuie să joace un rol esenţial în consacrarea unei economii globale şi a unei societăţi a cunoaşterii şi învăţării pe tot parcursul vieţii, putem afirma faptul că judeţul nostru se poate mândri cu cadre didactice de elită.
Sunt 170 de cadre didactice care au obţinut Ordinul “Spiru Haret” în clasele comandor, cavaler şi ofiţer, 188 de cadre didactice care au obţinut diploma “Gheorghe Zagăr”, 481 de profesori care sunt membri în Corpul de Experţi în management şi