BENEFICII. Pentru a începe ziua în forţă, este ideal ca dimineaţa să beţi sucuri verzi, pline de vitamine, minerale şi fibre. Puneţi în blender o legătură de pătrunjel, sucul a două portocale, o banană, două linguri de zmeură, două de miere şi un pahar de apă. În funcţie de gust, puteţi adăuga mărar, spanac, măcriş, frunze de ridiche, de gulie, de sfeclă roşie sau de varză. Un alt suc ce poate fi consumat nu doar la micul dejun se prepară din 500 ml suc de portocală, o legătură de pătrunjel, 250 g spanac, 250 g frunze de ridiche şi câteva frunze de mărar. Primăvara putem adăuga în suc şi căpşuni, prune, mere, pere, caise şi sucul de la o jumătate de lămâie. Un pahar de suc la micul dejun te încarcă de energie pentru întreaga zi. BENEFICII. Pentru a începe ziua în forţă, este ideal ca dimineaţa să beţi sucuri verzi, pline de vitamine, minerale şi fibre. Puneţi în blender o legătură de pătrunjel, sucul a două portocale, o banană, două linguri de zmeură, două de miere şi un pahar de apă. În funcţie de gust, puteţi adăuga mărar, spanac, măcriş, frunze de ridiche, de gulie, de sfeclă roşie sau de varză. Un alt suc ce poate fi consumat nu doar la micul dejun se prepară din 500 ml suc de portocală, o legătură de pătrunjel, 250 g spanac, 250 g frunze de ridiche şi câteva frunze de mărar. Primăvara putem adăuga în suc şi căpşuni, prune, mere, pere, caise şi sucul de la o jumătate de lămâie. Un pahar de suc la micul dejun te încarcă de energie pentru întreaga zi.