Noua ediţie MASTERCHEF aduce o premieră pentru concurenţi. O nouă probă în deplasare îi va solicita la maximum pe cei rămaşi în show-ul MASTERCHEF, mai ales că pentru ei va fi o premieră: cele două echipe ajung la Constanţa, unde sunt provocaţi să gătească pe mare, în larg. Şi nu pe orice vas, ci pe Bricul Mircea, emblema marinei româneşti.
În ediţia de săptămâna aceasta, de la 20.30, telespectatorii Pro Tv sunt invitaţi la bord pentru ca la MASTERCHEF se va striga “toate pânzele sus”.
Echipa roşie, condusă de Nicuşor, are avantajul de a fi formată în majoritate de bărbaţi, în vreme ce echipa albastră, condusă de Georgeo, trebuie să se descurce cu forţa feminină. Din start pornind de pe poziţii inegale, cele două echipe de la MASTERCHEF vor face tot posibilul pentru a găti la timp un meniu complet şi gustos pentru cadeţii şi ofiţerii invitaţi la masă pe vas. La bordul acestei nave îşi desăvârşesc pregătirea studenţii de la Academia Navala, astfel că faptul că vor paşi pe o navă ce împlineşte 74 de ani de existenţă va fi pentru mulţi concurenţi de la MASTERCHEF o reală bucurie şi onoare.
Disciplina, ordinea şi spiritul de camaraderie le vor fi greu încercate, iar concurenţii MASTERCHEF vor trebui să arate că ştiu să se descurce în faţa oricărei probleme apărute.
Situaţiile dificile nu vor lipsi nici în această ediţie MASTERCHEF, mai ales că bucătăria de vas le va da ceva bătăi de cap, iar orgoliile îşi vor spune din nou cuvântul.
Cum să lucrezi într-un spaţiu îngust, cum să păstrezi curăţenia, cum să te organizezi într-o bucătărie de vas astfel încât mâncarea să fie servită la timp şi, mai ales, cum să ţii în frâu orgoliile, care îşi vor face din nou prezenţa în rândurile concurenţilor, toate acestea sunt ingredientele picante ale unei noi ediţii MASTERCHEF, care se lasă cu eliminări, marţi, 23 aprilie, la Pr