Olivia Steer mai foloşeşte de multi ani focul pentru a prepara alimentele. Soţia lui Andi Moisescu este raw-vegană convinsă şi are grijă ca si familia ei să consume doar alimente sănătoase.
Invitată în emisiunea Happy Hour, Olivia Steer a mărturisit că şi-a schimbat viaţa incă de acum şase ani, când sora ei s-a îmbolnăvit de cancer. Pentru a o ajută să se facă bine, lucru care, din păcate, nu s-a întâmplat, Olivia a inceput să citească tot felul de cărti din care a învăţat să trăiască sănătos.
"Nu mai mănânc prăjit de mult, este otrăvitor, ca să o scurtăm. Iarna mai apelăm la foc, când fierbem orez, fasole, linte, dar vara nu mai e nevoie de mâncare gătită", a spus ea.
Si copiii ei, David si Luca, consumă doar alimente neprocesate la foc. La grădiniţă avem norocul de a beneficia de meniu raw-vegan, aşa că mănâncă crud si acolo. Pare restrictiv, dar nu e.
In urmă cu mai bine de şase ani, sora mea s-a îmbolnăvit de cancer si aşa, din carte in carte, am ajuns la concluzia că ce facem noi este greşit. Eu cred că oricine se poate îmbolnăvi de cancer dacă nu respectă nişte legi naturale. In vacante, când se le miroase pizza si vor, îi las. Sunt o mamă deşteaptă.
In fiecare zi, la noi in familie, se bea suc de sfeclă, măr şi morcovi", a mai spus Olivia Steer.
Clara Văcaru
Citeste despre: olivia steer , raw vegan , andi moisescu vezi comentariile