Doritorii de mâncăruri de post din Timişoara, dar şi din întreaga Regiunea de Vest, sunt aşteptaţi la a III-a ediţie a Festivalului Mâncărurilor de Post, în 27 aprilie, în Sâmbătă Floriilor, de la ora 12.00, la Pensiunea Anette din satul Covaci (7 km de Timişoara).
Octavian Stăncioiu, coordonatorul evenimentului, a precizat că festivalul este dedicat atât celor care ţin marele Post al Paştelui, cât şi celor care nu ţin, pentru a se informa şi a vedea cu proprii ochi ce înseamnă arta culinară când nu se utilizează deloc carne.
Doritorii de mâncăruri de post din Timişoara, dar şi din întreaga Regiunea de Vest, sunt aşteptaţi la a III-a ediţie a Festivalului Mâncărurilor de Post, în 27 aprilie, în Sâmbătă Floriilor, de la ora 12.00, la Pensiunea Anette din satul Covaci (7 km de Timişoara).
Octavian Stăncioiu, coordonatorul evenimentului, a precizat că festivalul este dedicat atât celor care ţin marele Post al Paştelui, cât şi celor care nu ţin, pentru a se informa şi a vedea cu proprii ochi ce înseamnă arta culinară când nu se utilizează deloc carne.