Consuela Chiriţă, cea care a studiat arta decorării torturilor la New York, s-a întors de la o competiţie de profil, din Capitală, cu al treilea premiu la categoria Tortul Anului. Competiţia a reunit 150 de brutari, cofetari şi bucătari din ţară.
În cadrul unei expoziţii de profil din România, unde au avut loc şi concursuri, 150 de brutari, cofetari şi bucătari s-au întrecut pentru titlul suprem! Creaţia Ceraselei Consuela Chiriţă (foto) a fost foarte apreciată, iar braşoveanca a reuşit să aducă la Braşov medalia de bronz, la categoria Tortul anului.
„Tematica a fost anul acesta tortul de botez. Am folosit o tehnică mai dificilă, în sensul că am realizat trei etaje într-o formă mai nonconformistă. Am avut emoţii din cauza temperaturii mai ridicate de acolo, mă temeam să nu se prăbuşească, plus că am folosit o compoziţie destul de dificilă în sensul că am preparat o compoziţie gen mousse fără blat, deci un pic am riscat”, a mărturisit maestra cofetar.
Cerasela Consuela Chiriţă a mai mărturisit că emoţii a avut şi din cauza faptului că a concurat cu unii dintre cei mai buni cofetari din ţară şi cu cele mai prestigioase laboratoare de dulciuri. În cadrul aceluiaşi eveniment, echipa Consuelei Chiriţă a primit şi un premiu special la categoria Patiserie. Consuela Chiriţă, cea care a studiat arta decorării torturilor la New York, s-a întors de la o competiţie de profil, din Capitală, cu al treilea premiu la categoria Tortul Anului. Competiţia a reunit 150 de brutari, cofetari şi bucătari din ţară.
În cadrul unei expoziţii de profil din România, unde au avut loc şi concursuri, 150 de brutari, cofetari şi bucătari s-au întrecut pentru titlul suprem! Creaţia Ceraselei Consuela Chiriţă (foto) a fost foarte apreciată, iar braşoveanca a reuşit să aducă la Braşov medalia de bronz, la categoria Tortul anului.
„Tematica a fost anul ace