Expoziţia internaţională GastroPan a ajuns anul acesta la cea de-a cincea ediţie, desfăşurându-se între 11 şi 14 aprilie la Centrul Expoziţional din Bucureşti. La eveniment a participat şi echipa firmei „La Angela”, care s-a întors acasă cu douăsprezece medalii şi trei trofee. O echipă de „nota 100” Firma mureşeană specializată în prepararea prăjiturilor de casă, a torturilor, dar şi a îngheţatei a avut un stand diversificat la expoziţia GastroPan de anul acesta. „Am expus prăjituri, toată gama de prăjituri, torturi pe care le facem la noi în laborator, am expus mâncare de la restaurant, am avut un coş secret la care am luat locul trei pe ţară, şi îngheţata care o facem noi în laborator a luat locul întâi pe ţară, devenind „Îngheţata anului”, îngheţata de fistic natural”, a declarat Angela Blaga directorul firmei „La Angela”. Echipa „La Angela” a fost formată din: Angela Blaga, director, Teodor Blaga administrator, Fărcaş Zaharie, şef restaurant şi sculptor în fructe şi legume, Simion Camarta, şef laborator, Pantea Mihai, cofetar, Uşurel Adrian, şef bucătar, Socol Mircea, inginer producţie, Trif Teodora, şef personal, Dobroi Adriana, şef cofetărie „La Angela”. Împreună au adus 12 medalii şi trei cupe: Locul I pe ţară la „Îngheţata anului”- „Cupa Gelato”, Locul al II-lea la tortul de mireasă, Locul al III-lea la „Coşul secret de Bucătărie”, restul medaliilor s-au acordat pe diferite categorii, precum sculptura în fructe şi legume. Îndrăzneală şi profesionalism „La Angela” a fost singura firmă de profil din judeţul Mureş prezentă la GastroPan 2013. „Nu are curaj nimeni să meargă, concurezi cu toată România şi din afară, Ungaria. Austria, Germania, Franţa. Avem începând de la restaurant, prăjituri, îngheţată, singura care ne lipseşte este ciocolateria care este încă în perspectivă, să o facem în următorii doi ani”, a subliniat Angela Blaga. Recunoaşterea acestor m