Ingrediente:200 gr branza; 200 gr ciuperci; 2 ardei grasi; 5 oua;
2 legaturi de ceapa verde; 5 linguri faina; 1 plic praf de copt; Sare si piper.
Mod de preparare
Se toaca marunt toate legumele, iar branza se da prin razatoare.
Separam galbenusurile de albusuri, iar galbenusurile se amesteca cu
putina sare si se incorporeaza in legume. Albusurile batute spuma se
adauga si ele in compozitie, amestecand incet. Se adauga faina si praful de copt.
Se tapeteaza o forma de chec cu hartie de copt si se pune
compozitia. Se da la cuptorul incins, la foc mediu, pentru 30-40 de minute. Pofta buna!
Ingrediente:200 gr branza; 200 gr ciuperci; 2 ardei grasi; 5 oua;
2 legaturi de ceapa verde; 5 linguri faina; 1 plic praf de copt; Sare si piper.
Mod de preparare
Se toaca marunt toate legumele, iar branza se da prin razatoare.
Separam galbenusurile de albusuri, iar galbenusurile se amesteca cu
putina sare si se incorporeaza in legume. Albusurile batute spuma se
adauga si ele in compozitie, amestecand incet. Se adauga faina si praful de copt.
Se tapeteaza o forma de chec cu hartie de copt si se pune
compozitia. Se da la cuptorul incins, la foc mediu, pentru 30-40 de minute. Pofta buna!