În doar câteva zile fotografia a adunat, în mod organic, peste 210 share-uri şi 650 de like-uri, majoritatea venind din partea unor femei care îşi doresc ca în viitor să reuşească să îşi sculpteze corpul într-un mod similar. Întrebarea la care bănuiesc, că toate persoanele care au share-uit fotografia, ar vrea să afle răspunsul este “Cum faci să ajungi să arăţi aşa?”.
La finalul săptămânii trecute am postat pe contul meu de Facebook fotografia de mai sus, cu descrierea “Din categoria
Dacă la această întrebare ar exista un răspuns simplu, în două fraze, care să se aplice în mod egal tuturor, vă asigur că în cei aproape 15 ani de când activez în industria remodelării corporale l-aş fi aflat şi l-aş fi scris cu litere mari îngroşate pe toate ‘gardurile’ virtuale. Numai că în realitate răspunsul este unul personalizat fiecărei persoane în parte în funcţie de o sumedenie de factori (moştenire genetică, istoric medical, istoric de fitness & diete, biotip genetic, factori sociali şi care ţin de motivaţie, obiceiuri nutriţionale, compoziţia corporală care reprezintă punctul de plecare, compoziţia corporală fixată drept target şi termenul de timp disponibil samd). Pe scurt, răspunsul este unul complex şi variază pentru fiecare persoană în parte.
În schimb reversul monedei este unul mult mai simplu, mai concret şi mai generalist. Vă scriu mai jos greşelile care sigur NU vă vor lăsa să ajungeţi o asemenea condiţie ca a femeii din fotografie:
- nu veţi ajunge să aveţi o condiţie fizică similară dacă prima reacţie atunci când aţi văzut fotografia au fost “nu voi putea arăta aşa pentru că am tendinţe de îngrăşare moştenite genetic şi un metabolism foarte lent”. Sunt celebre cazurile de oameni care au fost la un moment dat supraponderali şi peste 3-4 ani concurau f