Piata restaurantelor din Bucuresti e in scadere si zilnic se inchid restaurante, insa aproape toate sunt inlocuite de altele noi, cu alti proprietari, alt concept, amenajate si mai frumos etc. Iata cateva lansari de restaurante din ultimele saptamani, doar in zona Dorobantilor – Aviatorilor:
Astazi se deschide, cu pompa, noul restaurant al lui Joseph Hadad – si primul dintr-o serie, daca e sa ne luam dupa ce scrie pe site-ul lui. Si-a pus numele pe el, « Joseph by Joseph Hadad », ca sa fie clar. Acesta a luat locul lui Mercado, care a stat deschis putin timp, desi era foarte bun. Nu e foarte clar daca Joseph by Joseph Hadad trebuie privit ca un restaurant nou sau doar ca o repozitionare a lui Mercado.
La cativa pasi de Joseph by Joseph Hadad, spre Kiselev, patronii de la Midocar au deschis restaurantul Nostri, cu bucatarie italiana, care a locul lui Le Petit Duc. Acum e intr-o perioada de rodaj, am inteles ca va avea o lansare oficiala in curand.
Salt s-a deschis si el, dupa o perioada foarte lunga de amenajare, in Herastrau, in locul fostului restaurant de la Bonton Palace. Citeste si:Speculatorii au pariat pe titlurile Carpatica: salt de 15% pe BursaSalt de 24% pentru piata de leasing operational in T1Restaurantele din Bucuresti (III - Serviciile)
Niste Italieni au redeschis saptamana trecuta locatia din Piata Dorobantilor, unde au fost mai multe restaurante de-a lungul timpului (Trattoria Roma, apoi unul unguresc, nu-i mai tin minte numele), cu o investitie destul de consistenta si dupa lungi renovari. Se numeste Italia in Bocca.
Yoshi, al familiei lui Marius Tuca si al lui Mircea Varlam a luat locul lui G Bar (Ginger Bar) in Piata Floreasca, acum cateva zile, si are ca ambitie sa devina repede referinta in materie de sushi in Bucuresti. Are toate sansele sa ajunga acolo, pentru ca e foarte bun. De fapt, Yoshi e fostul I