Galerie Foto
TIMIȘOARA. A venit primăvara nu doar în oraș, ci și în bucătăria lui Chef Asen Asenov de la Belvedere Restaurant. El a pregătit pentru pofticioșii cu gusturi rafinate un meniu de primăvară deosebit. Clienții au parte la singurul restaurant de cinci stele din oraș de Cremă de sparanghel și crutoane cu brânză pecorino, Paste din făină integrală cu măcriș, lobodă și brânză gorgonzola, Medalion din mușchi de miel cu sos din ceapă și usturoi verde, roșii și vin alb, Steak din piept de pui cu verdețuri de sezon, sos Mornay și roșii uscate, iar desertul este o dulce epistolă a primăverii către prietenii ei pofticioși: Tartă de casă cu rubarbă și sorbet de ghimbir.
Rezervări se pot face la numărul de telefon 0256.300.231 sau 0730.016.840, de luni până duminică între orele 12 și 23; www.restaurant-belvedere.ro. Galerie Foto
TIMIȘOARA. A venit primăvara nu doar în oraș, ci și în bucătăria lui Chef Asen Asenov de la Belvedere Restaurant. El a pregătit pentru pofticioșii cu gusturi rafinate un meniu de primăvară deosebit. Clienții au parte la singurul restaurant de cinci stele din oraș de Cremă de sparanghel și crutoane cu brânză pecorino, Paste din făină integrală cu măcriș, lobodă și brânză gorgonzola, Medalion din mușchi de miel cu sos din ceapă și usturoi verde, roșii și vin alb, Steak din piept de pui cu verdețuri de sezon, sos Mornay și roșii uscate, iar desertul este o dulce epistolă a primăverii către prietenii ei pofticioși: Tartă de casă cu rubarbă și sorbet de ghimbir.
Rezervări se pot face la numărul de telefon 0256.300.231 sau 0730.016.840, de luni până duminică între orele 12 și 23; www.restaurant-belvedere.ro.