Conducerea Spitalului „Sf. Spiridon“ din Iaşi a pregătit pacienţilor internaţi un meniu special cu ocazia sărbătorilor pascale. Bucătăresele spitalului le vor oferi pacienţilor un meniu mai diversificat şi mai apropiat de cel de acasă.
„Încercăm să păstrăm tradiţia şi, ca de fiecare dată, oferim un meniu un pic mai bun decât de obicei. Ne-am gândit ca pentru data de 5 mai să le oferim pacienţilor sărmăluţe cu mămăligă, ciorbă de legume şi friptură de pasăre, iar la cină telemea de vaci cu mămăligă. A doua zi dimineaţă, o cana cu lapte, cozonac, caşcaval, iar la prânz, supă de legume dreasă cu smântână, piure de cartofi cu piept de pasăre la gratar sau şniţel, în funcţie de regimul bolnavului, iar seara o budincă de paste de brânză şi compot de piersici. Un meniu la fel de bun va fi şi în a doua zi de Paşte – va cuprinde, dimineaţă, pâine cu unt sau caşcaval, la prânz o supă cu găluşte de griş, un grătar din piept de pasăre cu garnitură de orez şi salată din sfeclă roşie, iar seara brânză de vaci cu smântână şi compot de piersici“, ne-a spus ec. Ioan Bârliba, managerul Spitalului „Sf Spiridon“.
Conducerea Spitalului „Sf. Spiridon“ din Iaşi a pregătit pacienţilor internaţi un meniu special cu ocazia sărbătorilor pascale. Bucătăresele spitalului le vor oferi pacienţilor un meniu mai diversificat şi mai apropiat de cel de acasă.
„Încercăm să păstrăm tradiţia şi, ca de fiecare dată, oferim un meniu un pic mai bun decât de obicei. Ne-am gândit ca pentru data de 5 mai să le oferim pacienţilor sărmăluţe cu mămăligă, ciorbă de legume şi friptură de pasăre, iar la cină telemea de vaci cu mămăligă. A doua zi dimineaţă, o cana cu lapte, cozonac, caşcaval, iar la prânz, supă de legume dreasă cu smântână, piure de cartofi cu piept de pasăre la gratar sau şniţel, în funcţie de regimul bolnavului, iar seara o budincă de paste de brânză şi compot de piersici