Reprezentanţii McDonald's au cerut un drept la replică după recentul scandal cu burgerul vechi de 14 ani. Eu au oferit explicaţia pentru care un burger comercializat de ei este intact şi după atâta timp.
Oficialii francizei americane au prezentat explicaţia prin intermediul lui Keith Warriner, director al Departamentului de ştiinţă a alimentelor şi asigurarea calităţii din cadrul Universităţii din Guelph.
Warriner a afirmat că nu chimicalele sunt responsabile pentru conservarea sandvişului, ci lipsa umidităţii. Burgerul nu s-a alterat pentru că s-a uscat. „Dacă realizați un experiment similar cu un hamburger făcut în casă, cu un conţinut similar de umiditate, este foarte probabil să obţineţi acelaşi rezultat, şi să nu putrezească", a mai spus omul de ştiinţă.
Deşi cei de la McDonald's se străduiesc să convingă consumatorii că produsele lor conţin ingrediente naturale, mai multe experimente realizate pe produsele lor demonstrează contrariul.
CITEŞTE ŞI: Cum arată un hamburger de la McDonald's după 14 ani
TOP 3 RECOMANDĂRILE EDITORILOR: Plângerea EVZ l-a cuminţit pe Mircea BadeaTraian Băsescu anunţă ieşirea din crizăDestăinuiri cutremurătoare din trecutul României. Avocatul care a cumpărat oameni de la Ceaușescu
TOP 3 CELE MAI CITITE: Condamnaţi LA MOARTE. Ce au vrut să mănânce criminalii înainte de pedeapsa capitală | GALERIE FOTO
Cât te costă să-ţi faci vacanţa de Paşte în cabanele lui CeauşescuCELE MAI BĂNOASE CHIRIAŞE. Prosperitate din SEX LA DOMICILIU