De 1 mai, conducerea Salinei Turda a conceput un mix de marketing local, anunţând că toţi turiştii care vor vizita Salina vor primi şi o porţie din celebra Friptură de Turda!
"Standul va fi amplasat undeva în zona parcării, între orele 11.00-14.00, iar turiştii care se vor prezenta cu biletul de acces în Salină, vor primi şi o porţie de Friptură de Turda", a anunţat directorul societăţii care adminiustrează Salina, Vasile Nemeş.
Friptura de Turda era renumită în vechea Turdă, acolo unde trecătorii erau întâmpinaţi cu ceea ce mulţi considerau a fi o "minunăţie" locală. Bucătăria altui veac au răsfăţat gusturile atât ale localnicilor, cât şi ale celor care erau în trecere, Friptura de Turda fiind un brand local uitat o vreme, dar readus în prim-plan mai recent, cu ajutorul Asociaţiei Slow Food.
Friptura de Turda a ajuns "celebră" şi la tv, o ştire despre celebra friptură fiind difuzată pe postul naţional Kanal D:
De 1 mai, conducerea Salinei Turda a conceput un mix de marketing local, anunţând că toţi turiştii care vor vizita Salina vor primi şi o porţie din celebra Friptură de Turda!
"Standul va fi amplasat undeva în zona parcării, între orele 11.00-14.00, iar turiştii care se vor prezenta cu biletul de acces în Salină, vor primi şi o porţie de Friptură de Turda", a anunţat directorul societăţii care adminiustrează Salina, Vasile Nemeş.
Friptura de Turda era renumită în vechea Turdă, acolo unde trecătorii erau întâmpinaţi cu ceea ce mulţi considerau a fi o "minunăţie" locală. Bucătăria altui veac au răsfăţat gusturile atât ale localnicilor, cât şi ale celor care erau în trecere, Friptura de Turda fiind un brand local uitat o vreme, dar readus în prim-plan mai recent, cu ajutorul Asociaţiei Slow Food.
Friptura de Turda a ajuns "celebră" şi la tv, o ştire despre celebra friptură fiind difuzată pe postul n