Timp de jumătate de an, sucevenii vor avea parte de un adevărat festin culinar. Singura condiţie este să ajungă la restaurantul Zamca, unde au şansa să-l întâlnească pe Mihai Neacşu, fost participant la emisiunea Top Chef, difuzată de postul de televiziune Antena 1. Acesta vine cu o provocare pentru suceveni, iar ca obiectiv şi-a propus să transforme restaurantul Zamca într-un punct de reper gastronomic în România.
„Clienţii vor fi întâmpinaţi cu o gamă mai largă de mâncăruri din bucătăria indiană, chineză şi spaniolă, dar nu vor lipsi nici mâncărurile tradiţionale româneşti. Ca element de noutate, toate preparatele vor fi făcute în casă pentru a avea un gust aparte”, a dezvăluit Mihai Neacşu.
Mihai Neacşu îşi intră în rol începând de pe 1 mai
Sucevenii vor putea afla cum găteşte fostul participant de la Top Chef începând de pe 1 mai, când se va deschide şi terasa restaurantului Zamca.
Ambiţiile lui Mihai Neacşu sunt foarte mari şi este convins că platourile sale îi vor determina pe suceveni să-şi schimbe mentalitatea despre modul de a mânca.
„Vreau să ridic ştacheta din punct de vedere gastronomic. Sper să am concurenţă şi din partea altor restaurante din Suceava pentru a ridica standardul în domeniu la un nivel cât mai înalt. Îmi plac provocările şi cred că meniul cu care îi vom întâmpina pe clienţi va fi foarte apreciat”, a mai arătat Mihai Neacşu.
În luna mai va fi organizat un show culinar de excepţie
Printre acţiunile pe care noul bucătar al restaurantului Zamca le-a pregătit pentru sezonul cât va sta la Suceava se numără şi una nu doar interesantă, ci şi spectaculoasă. Este vorba de un show culinar la care vor participa încă unu, doi bucătari cunoscuţi şi la care invitaţii vor avea posibilitatea să-i vadă la lucru pe maeştrii în arta culinară, dar şi să le deguste platourile.
„M-am lăsat greu co