Ingrediente: 8 ouă mari, 120 g şuncă slabă, tăiată cubuleţe, 2-3 fire ceapă verde mărunţită, 2-3 fire pătrunjel tocat, 1 lingură maioneză slabă, 1 linguriţă muştar, sare, piper, 1-2 felii de pâine tare, prăjite şi fărâmiţate
Mod de preparare:
Ouăle se fierb tare. Când sunt gata, se răcesc şi se înlătură coaja. Se taie în jumătăţi, pe lungime. Cu ajutorul unei linguriţe se scot gălbenuşurile.
Într-un castron se amestecă bine toate ingredientele, cu excepţia pâinicii. Se ia câte o jumătate de ou şi se umple cu o linguriţă de pastă. Deasupra se presară firmituri de pâine.
Ouăle se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coc 1 minut, în cuptorul încins la 160°C, până capătă o culoare aurie.
Ingrediente: 8 ouă mari, 120 g şuncă slabă, tăiată cubuleţe, 2-3 fire ceapă verde mărunţită, 2-3 fire pătrunjel tocat, 1 lingură maioneză slabă, 1 linguriţă muştar, sare, piper, 1-2 felii de pâine tare, prăjite şi fărâmiţate
Mod de preparare:
Ouăle se fierb tare. Când sunt gata, se răcesc şi se înlătură coaja. Se taie în jumătăţi, pe lungime. Cu ajutorul unei linguriţe se scot gălbenuşurile.
Într-un castron se amestecă bine toate ingredientele, cu excepţia pâinicii. Se ia câte o jumătate de ou şi se umple cu o linguriţă de pastă. Deasupra se presară firmituri de pâine.
Ouăle se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coc 1 minut, în cuptorul încins la 160°C, până capătă o culoare aurie.