Între 1 şi 3 mai, „Târgul cu Bunătăţi“ din Sinaia vă aduce delicatese româneşti şi internaţionale pentru masa de Paşte, perfecte pentru a nu mai pierde timpul în bucătărie
Puteţi împuşca doi iepuri dintr-o lovitură, dacă decideţi să vă petreceţi mini-vacanţa de 1 mai pe Valea Prahovei. Marea Neagră e departe de noi şi apa e rece, aşa că de ce să nu optaţi pentru aerul curat de munte si de vremea bună anunţată de meteorologi? Pe lângă plimbările in Parcul Regal sau până la Stâna Regală, puteţi vizita şi Casinoul Sinaia, care de curând a intrat pe lista traseului turistic, dar şi expoziţia permanentă de trenuleţe şi machete deschisă la Gara Regală, o încantare pentru copii şi pentru părinţi.
De asemenea, puteţi vizita Castelul Peleş, capodopera regelui Carol I, Mănăstirea Sinaia, puteţi face drumeţii pe munte, pentru că o vacanţă reuşită este o vacanţă încărcată de activităţi frumoase. Iar după plimbare, e musai să vă opriţi pe „Târgul cu Bunătăţi“, pentru că vi s-au pregătit mai multe surprize ca oricând!
Special pentru masa de Paşte, aducem din Rupea, de la Braşov, drob de miel şi coaste umplute cu drob de miel, dar şi specialităţi din curcan şi răcituri de cocoş de la Botoşani. Brânzeturile sunt, din nou, la loc de cinste: urdă cu mărar, caşcavea, caşcaval, brânză de burduf de la Bran şi brânză de burduf cu chimen, cu ardei, cu busuioc, telemea de la Fundata sau brânză olandeză. Iar pentru cei care îşi doresc şi delicatese italiene, venim şi de data aceasta cu tradiţionalul prosciuto de Parma, cu anghinarea murată şi cu dulciurile siciliene.
Pentru voie bună, puteţi cumpăra palincă de Bihor, vin şi ţuică de Jariştea, pentru copii vor fi suc de mere de la Voineşti şi siropuri naturale de fructe de la Poiana Fermecată, iar pentru nostalgici bragă rece, aşa cum se facea pe vremuri. Nu lipsesc nici legumele de sezon sau conservele de zacuscă sau