Micii, mâncarea naționala a românului de 1 Mai sunt de fapt un amestec de soia cu șorici, E-uri și coloranți cancerigeni. GRĂTAR
Plăcerea grătarului se poate transforma într-o tragedie
Costă între 14 și 18 lei kilogramul de mici la caserolă și fac deliciul oricărei ieșiri la ”iarbă verde”.
Stropiți din plin cu bere, la finalul petrdcerii nimeni nu mai știe dacă starea de rău e de la mici sau de la combinație. Unii sunt indigeșți de la soia sau colesterol în stare pură, alții conțin mai multe fibre vegetale decât carne, iar unii sunt plini de E-uri cancerigene.
Părinţi scandalizaţi de IMAGINILE OBSECENE dintr-un manual de educaţie sexuală | GALERIE FOTO
Speriați de amenzile pe care le-ar putea lua, unii dintre producători indică pe etichete cam ce cantitate de carne conțin micii lor. Oricine știe că în economia de piață o indicație de genul ”minim” indică de fapt cantitatea reală.
Micii de Recosemtract au o rețetă fabuloasă: ”minim” 11% proteină (carne de vită și carne de porc), 15% grăsime, condiment naturale, emulsificator – emulgator, acid ascorbic și carmin colorant. Micii de la Selgros conțin glutamat de sodium, celebrul E 621, considerat de specialiști una dintre cele mai cancerigene substanțe.
Un adevărat ”miracol” sunt micii produși de Unicarm: printre carnea de vită și porc conțin emulsie de șorici, soia, fibre vegetale, acetat de sodiu, condiment, ascorbat de sodium, acid ascorbic, extracte vegetale cu efect de culoare.
TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ: Anglia avertizează: România a cumpărat un aparat de găsit mingi de golf pe post de detector de bombe şi cadavreMinistrul Sănătăţii, deranjat că EVZ "a furat startul"SADISM ȘOCANT. Elevă înjunghiată și incendiată de fostul iubit. Mesajul care prevestea tragedia: "Fapte consumate şi vise spulberate”
Dr. Gh. Mencinicopschi spune că şoriciul creşte co