Pacienţii internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Pantelimon” din Focşani vor beneficia, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, de un meniu diversificat, specific bucătăriei româneşti. Pe lângă alimentele de bază, cum ar fi legume, brânzeturi, salam ori făinoase, pacienţii vor primi ouă roşii, cozonac, friptură, drob şi fructe. „Bolnavilor care vor fi nevoiţi să petreacă Sfintele Sărbători în spital, ne-am gândit să le oferim câteva mâncăruri specifice bucătăriei româneşti. Pacienţii vor primi cozonaci, ouă roşii, friptură de pui şi ruladă de pui. În acest fel, sper că pacienţii vor simţi atmosfera Sfintelor Sărbători Pascale”, ne-a spus managerul Spitalului Judeţean, Constantin Mîndrilă.
Bucătăresele instituţiei vor pregăti 120 de cozonaci şi vor înroşi aproximativ 1.000 de ouă.
Pacienţii internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Pantelimon” din Focşani vor beneficia, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, de un meniu diversificat, specific bucătăriei româneşti. Pe lângă alimentele de bază, cum ar fi legume, brânzeturi, salam ori făinoase, pacienţii vor primi ouă roşii, cozonac, friptură, drob şi fructe. „Bolnavilor care vor fi nevoiţi să petreacă Sfintele Sărbători în spital, ne-am gândit să le oferim câteva mâncăruri specifice bucătăriei româneşti. Pacienţii vor primi cozonaci, ouă roşii, friptură de pui şi ruladă de pui. În acest fel, sper că pacienţii vor simţi atmosfera Sfintelor Sărbători Pascale”, ne-a spus managerul Spitalului Judeţean, Constantin Mîndrilă.
Bucătăresele instituţiei vor pregăti 120 de cozonaci şi vor înroşi aproximativ 1.000 de ouă.