Kiwi reprezită fructul comestibil al plantelor Actinidia chinensis și Actinidia deliciosa, ce sunt originare din Asia. Studiile specialiștilor au demonstrat că un kiwi conține mai multe vitamine și minerale decât o portocală, fiind unul dintre cele mai complexe fructe din punct de vedere al aportului de substanțe nutritive.
Așadar, minunatul fruct poate reduce riscul apariției cancerului și poate preveni bolile de inimă și apariția cataractei, printr-o substanță ce o conține, denumită luteină. Se pare că fructul verde este întrecut numai de porumb în ceea ce privește conținutul ridicat de luteină. Previne formarea cheagurilor de sânge, iar riscul de infarct poate să scadă simțitor.
Totodată, kiwi reprezintă o bogată sursă de antioxidanți, ajută la combaterea infecțiilor și inflamațiilor și are efect de subțiere a sângelui.
Conține potasiu în cantități destul de mari, ceea ce ajută foarte mult la buna funcționare a inimii.
Kiwi reprezită fructul comestibil al plantelor Actinidia chinensis și Actinidia deliciosa, ce sunt originare din Asia. Studiile specialiștilor au demonstrat că un kiwi conține mai multe vitamine și minerale decât o portocală, fiind unul dintre cele mai complexe fructe din punct de vedere al aportului de substanțe nutritive.
Așadar, minunatul fruct poate reduce riscul apariției cancerului și poate preveni bolile de inimă și apariția cataractei, printr-o substanță ce o conține, denumită luteină. Se pare că fructul verde este întrecut numai de porumb în ceea ce privește conținutul ridicat de luteină. Previne formarea cheagurilor de sânge, iar riscul de infarct poate să scadă simțitor.
Totodată, kiwi reprezintă o bogată sursă de antioxidanți, ajută la combaterea infecțiilor și inflamațiilor și are efect de subțiere a sângelui.
Conține potasiu în cantități destul de