Acţiune inedită azi la Salina Turda, din două puncte de vedere. Pe de o parte, a fost vorba de o acţiune de promovare a Salinei, care a anunţat că fiecare turist care vizitează Salina, de 1 Mai, primeşte o porţie de Friptură de Turda.
Pe de altă parte, pentru că prepararea fripturii a fost făcută de profesorul universitar Călin Felezeu, preşedintele PNL Turda, care este membru în Consiliul de administraţie al societăţii care administrează Salina, respectiv SC Turda Salina Durgău SA.
Călin Felezeu a fost ajutat de avocatul Nicolaie Giurgiu, reprezentantul administraţiei locale în AGA de la societatea amintită, dar şi de consilierul local Ovidiu Micu şi un alt lider local al PNL, Sorin Săveanu.
Cu această ocazie, au fost oferite circa 800 de porţii de Friptură de Turda, pregătită de ineditul bucătar, unor turişti din Oradea, Târgu-Mureş, Craiova, Bucureşti, Lupeni, Cluj-Napoca, Hunedoara, Arad, Bistriţa, Târgovişte şi chiar din Wroclaw (Polonia). Pe lângă asta, vizitatorii au participat şi la o tombolă, unde au avut ocazia să câştige 3 abonamente cu intrare gratuită la Salină, pentru 7, 5 şi respectiv 3 zile.
„Am demarat acţiunea Friptura de Turda pentru vizitatorii Salinei. Deoarece profesorul universitar dr. Călin Felezeu, care are reale aptitudini în domeniul culinar, face parte din Consiliul de Administraţie al societăţii Salina Turda-Durgău, i-am dat sarcină de serviciu să prepare fripturile pentru turiştii care vizitează mina de sare în ziua de 1 Mai”, a declarat presei, cu umor, directorul societăţii care administrează Salina, Vasile Nemeş
Acţiune inedită azi la Salina Turda, din două puncte de vedere. Pe de o parte, a fost vorba de o acţiune de promovare a Salinei, care a anunţat că fiecare turist care vizitează Salina, de 1 Mai, primeşte o porţie de Friptură de Turda.
Pe de altă parte, pentru că prepararea