Despre cum se pot coace cartofii în cuptorul aragazului v-am povestit aici, şi văd că v-a plăcut tare mult povestea .
Cu cartofii noi, treaba e şi mai simplă: se spală bine, se şterg de excesul de apă şi se învelesc în folie de aluminiu (dacă n-aţi murit de la berea băută din doză de Al, n-o să muriţi nici de la aceşti cartofi).
Ca să iasă mai interesanţi, puneţi pe fiecare cartof, înainte de împachetare, câte un căţel de usturoi întreg, în coajă.
Continuare…
Despre cum se pot coace cartofii în cuptorul aragazului v-am povestit aici, şi văd că v-a plăcut tare mult povestea .
Cu cartofii noi, treaba e şi mai simplă: se spală bine, se şterg de excesul de apă şi se învelesc în folie de aluminiu (dacă n-aţi murit de la berea băută din doză de Al, n-o să muriţi nici de la aceşti cartofi).
Ca să iasă mai interesanţi, puneţi pe fiecare cartof, înainte de împachetare, câte un căţel de usturoi întreg, în coajă.
Continuare…