Vezi
Cand vorbim de bunatati de Pasti, inevitabil se aduc in dicutie dulciurile.
Avand in vedere vremea neobisnuit de calda din aceste zile, specialistii in domeniu sugereaza alegerea unor prajituri mai usoare, precum cele care au la baza frisca naturala sau chiar fursecurile cu miere si migdale. O portie de inghetata cu fructe e de asemenea o varianta pe cat de delicioasa pe atat de racoroasa.
Temperaturile ridicate inregistrate in ultimele zile nu i-au luat, se pare, pe nepregatite pe cofetari. Ei vin cu solutii la fel de imbietoare cand vine vorba de ce dulciuri sa punem pe masa de Pasti pentru a completa meniul. Una dintre ele vizeaza fursecurile dupa retete frantuzesti si italienesti, care sunt mult mai usoare decat traditionalele prajituri si care sunt preferate de tot mai multi cumparatori.
“ Pentru cei mai mofturosi, avem macarons cu o crema de zmeura dulce acrisoara, macarons cu ciocolata sau florentine , niste deserturi pe baza de miere si fulgi de migdale sau prajiturele pe baza de frisca naturala care sunt mult mai light”, a spus Octavia Tau, administratorul unei cofetarii.
Perfecta pentru sarbatorile care se anunta calduroase e si inghetata. “In mod normal combinatia de unt, faina, lapte, oua, pe langa faptul ca este mult mai greu de digerat ne pune in pericol si silueta. Inghetata normal contine zahar dar nu este inamicul principal al siluetei, asa cum e prajitura ”, a explicat Octavia Tau.
Deliciosul produs se gaseste in diverse arome de la ciocolata, vanilie, caramel , fistic, dar si capsuni, banane si zmeura, incat sa satisfaca orice preferinta. Vezi
Cand vorbim de bunatati de Pasti, inevitabil se aduc in dicutie dulciurile.
Avand in vedere vremea neobisnuit de calda din aceste zile, specialistii in domeniu sugereaza alegerea unor prajituri mai usoare, precum cele care au la baz