Mulţi ştiu să gătească, dar puţini sunt cei care fac... Senzaţii în bucătărie. Alexandru Cîrţu şi Mehrzad Moghazehi, doi concurenți de top ai unuia dintre cele mai faimoase concursuri culinare televizate, vă invită sâmbătă, 4 mai, de la ora 10.00, să vedeţi cum trebuie să arate masa de Paşte la români, la prima lor ediție de... Senzaţii în bucătărie. Cu ciorbă de miel, friptură, drob, stufat, pască şi ouă roşii, doar la TVH.
Nici o masă, cu atât mai puţin masa de Paşte nu este completă fără un vin bun. Invitatul special al emisiunii de sâmbătă este Cristian Grigore, expert in vinuri, care are câte o sugestie pentru fiecare fel de mâncare în parte. Cei doi realizatori îl vor pune însă pe invitat la muncă, acesta gătind stufatul de miel, bineînțeles cu vin. Chiar dacă spun despre ei că nu sunt bucătari, ci doar pasionaţi de gătit, Alexandru Cîrţu şi Mehrzad Moghazehi sunt extrem de pricepuţi şi vor demonstra acest lucru, pregătind pentru dumeavoastră masa de Paşte. Nu trebuie decât să vă luaţi o hârtie şi un creion pentru a nota reţetele şi apoi să fiţi foarte atenţi.
În fiecare luni de-acum încolo, de la ora 20.00, Alexandru Cîrţu şi Mehrzad Moghazehi vă propun timp de o oră să fiţi părtaşi la „Senzaţii în bucătărie” la TVH. Toţi cei pasionaţi de arta gătitului nu ar trebui să lipsească din faţa televizorului. Se iau doi prezentatori pasionaţi de bucătărie, se adaugă puţin ulei, puţină făină şi neapărat sare şi piper şi rezultă... o emisiune delicioasă. Feluri extrem de simple, dar şi mâncăruri exotice şi sofisticate vor detaliate cu măiestrie de cei doi prezentatori care îşi vor tenta telespectatorii cu cele mai bune preparate de care sunt în stare. Totul asezonat cu distracţie şi bună dispoziţie, căci cei doi maeştri au la îndemână o inepuizabilă rezervă de şotii.
Mulţi ştiu să gătească, dar puţini sunt cei care