Mieii s-au scumpit înainte de Sărbătorile Pascale. Dacă săptămâna trecută un kilogram se vindea cu 13 lei, acum preţul a ajuns şi la 23 de lei. Cu toate acestea, oamenii îşi umplu sacoşele cu ce mai au nevoie pentru masa de sărbători.
La caşul de oaie, preţul este între 14 şi 20 de lei, pe când zilele trecute costa şi 12 lei. Ouăle s-au scumpit de la 50 la 60 de bani. Costiţa sau pulpa de porc se vinde cu 14,5 lei kilogramul, carnea tocată cu 15 lei, iar pulpele de pui cu 14 lei.
Alte scumpiri s-au înregistrat şi la fructe, cu până la doi lei la mere, sau la legume unde morcovii s-au scumpit de la doi la trei lei. Subiectul este tratat pe larg în ediţia pe larg a ziarului Monitorul de Botoşani.
Mieii s-au scumpit înainte de Sărbătorile Pascale. Dacă săptămâna trecută un kilogram se vindea cu 13 lei, acum preţul a ajuns şi la 23 de lei. Cu toate acestea, oamenii îşi umplu sacoşele cu ce mai au nevoie pentru masa de sărbători.
La caşul de oaie, preţul este între 14 şi 20 de lei, pe când zilele trecute costa şi 12 lei. Ouăle s-au scumpit de la 50 la 60 de bani. Costiţa sau pulpa de porc se vinde cu 14,5 lei kilogramul, carnea tocată cu 15 lei, iar pulpele de pui cu 14 lei.
Alte scumpiri s-au înregistrat şi la fructe, cu până la doi lei la mere, sau la legume unde morcovii s-au scumpit de la doi la trei lei. Subiectul este tratat pe larg în ediţia pe larg a ziarului Monitorul de Botoşani.