Ingrediente: 8 ouă mari, 120 g şuncă slabă, tăiată cubuleţe, 2-3 fire ceapă verde mărunţită, 2-3 fire pătrunjel tocat, 1 lingură maioneză slabă, 1 linguriţă muştar, sare, piper, 1-2 felii de pâine tare, prăjite şi fărâmiţate. Preparare: Ouăle fierte se taie în jumătăţi, pe lungime. Cu ajutorul unei linguriţe se scot gălbenuşurile. Se păstrează gălbenuşul de la 4 ouă. Într-un castron se amestecă bine toate ingredientele, cu excepţia pâinicii. Se ia câte o jumătate de ou şi se umple cu o linguriţă de pastă. Deasupra se presară firmituri de pâine. Ouăle se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coc 1 minut, în cuptorul încins la 160°C, până capătă o culoare aurie. Ingrediente: 8 ouă mari, 120 g şuncă slabă, tăiată cubuleţe, 2-3 fire ceapă verde mărunţită, 2-3 fire pătrunjel tocat, 1 lingură maioneză slabă, 1 linguriţă muştar, sare, piper, 1-2 felii de pâine tare, prăjite şi fărâmiţate. Preparare: Ouăle fierte se taie în jumătăţi, pe lungime. Cu ajutorul unei linguriţe se scot gălbenuşurile. Se păstrează gălbenuşul de la 4 ouă. Într-un castron se amestecă bine toate ingredientele, cu excepţia pâinicii. Se ia câte o jumătate de ou şi se umple cu o linguriţă de pastă. Deasupra se presară firmituri de pâine. Ouăle se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coc 1 minut, în cuptorul încins la 160°C, până capătă o culoare aurie.