Ouăle de Paşte sunt surse importante de proteine şi vitamina D, astfel că sunt benefice sănătăţii tale, dar doar dacă le combini cu alimentele potrivite. În schimb, exista şi o categorie de produse alimentare pe care trebuie să eviţi să le asociezi cu ouăle de Paşte.
Ouăle de Paşte pot să “supravieţuiască” la frigider până la o săptămână întreagă, dacă le păstrezi cu coaja intactă, scrie ele.ro. Iată cu ce alimente poţi să combini ouăle de Paşte:
Ouăle de Paşte şi legumele
Ouăle de Paşte sunt bogate în proteine, de aceea este ideal să le combini cu multe legume, care să furnizeze restul de vitamine, minerale, fibre şi carbohidraţi complecşi, pentru completarea unui meniu echilibrat şi uşor. Iată câteva idei de a consuma ouăle de Paşte cu legume savuroase şi pline de substanţe benefice sănătăţii:
- salată de somon cu dressing de oţet (bogată în fasole verde, salată verde, ceapă)
- salată de ouă cu capere (plină de castraveţi, ceapă roşie, piper roşu, măsline, pătrunjel)
- salata bulgărească
- salată de ţelină şi castraveciori muraţi
- salată de macaroane şi cartofi
Ouăle de Paşte sunt surse importante de proteine şi vitamina D, astfel că sunt benefice sănătăţii tale, dar doar dacă le combini cu alimentele potrivite. În schimb, exista şi o categorie de produse alimentare pe care trebuie să eviţi să le asociezi cu ouăle de Paşte.
Ouăle de Paşte pot să “supravieţuiască” la frigider până la o săptămână întreagă, dacă le păstrezi cu coaja intactă, scrie ele.ro. Iată cu ce alimente poţi să combini ouăle de Paşte:
Ouăle de Paşte şi legumele
Ouăle de Paşte sunt bogate în proteine, de aceea este ideal să le combini cu multe legume, care să furnizeze restul de vitamine, minerale, fibre şi carbohidraţi complecşi, pentru completarea unui meniu echilibrat şi uşor. Iată câteva idei de a consuma ouăle de Pa