Inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) nu au avut parte de minivacanţa de Paşte.
Aceştia au efectuat zilnic controale în toate punctele de producere, depozitare, transportare şi comercializare a produselor alimentare, în speţă cele specifice sărbătorilor pascale.
În urma controalelor făcute la laboratoarele de patiserie, cofetărie şi brutărie, inspectorii au aplicat o sancţiune de 600 de lei unui agent economic pentru nerespectarea normelor de igienă în domeniul panificaţiei.
„Au mai fost verificate 22 de măcelarii, o carmangerie, hala centrală, opt pescării şi un abator de carne, precum şi mai multe unităţi de panificaţie”, a precizat Minodora Vasiliu, directorul DSVSA.
Inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) nu au avut parte de minivacanţa de Paşte.
Aceştia au efectuat zilnic controale în toate punctele de producere, depozitare, transportare şi comercializare a produselor alimentare, în speţă cele specifice sărbătorilor pascale.
În urma controalelor făcute la laboratoarele de patiserie, cofetărie şi brutărie, inspectorii au aplicat o sancţiune de 600 de lei unui agent economic pentru nerespectarea normelor de igienă în domeniul panificaţiei.
„Au mai fost verificate 22 de măcelarii, o carmangerie, hala centrală, opt pescării şi un abator de carne, precum şi mai multe unităţi de panificaţie”, a precizat Minodora Vasiliu, directorul DSVSA.