de C. MIERLUŞCĂ
06 mai 2013 22:45
1 vizualizare
A-A+ Nutriţioniştii germani recomandă
Dintre cele 100 de alimente care protejează principalele organe, enumerăm:
Varza are mult potasiu şi fier necesare inimii şi circulaţiei sangvine.
Broccoli previne ateroscleroza şi atacurile de cord prin conţinutul de calciu, fier şi caroten.
Ridichea apără împotriva atacurilor de inimă.
Portocalele conţin vitamina C, care scade valoarea colesterolului din sânge, în plus are şi puţine calorii.
Morcovul - acidul folic şi bioflavonidele rădăcinoasei protejează inima.
Peştele - acizii graşi Omega 3 apără sistemul vascular de inflamaţii şi de calcifieri.
Ceapa scade presiunea sângelui. Îmbunătăţeşte activitatea inimii şi circulaţia.
Usturoiul - alicina conţinută previne accidentele vasculare cerebrale.
Usturoiul sălbatic curăţă sângele de toxine.
Sparanghelul Asparagina curăţă cordul şi vasele mari de sânge.
Cicoarea scade tensiunea arterială şi colesterolul, curăţă sângele cu ajutorul unor minerale specifice.
Uleiul de măsline - energizează cordul şi reduce colesterolul.
Somonul este o sursă bună de acizi graşi Omega 3, care reuşesc să scadă din nivelul trigliceridelor din sânge.
Dovleacul are efect benefic în cazul hipertensiunii arteriale şi în bolile de inimă.. de C. MIERLUŞCĂ
06 mai 2013 22:45
1 vizualizare
A-A+ Nutriţioniştii germani recomandă
Dintre cele 100 de alimente care protejează principalele organe, enumerăm:
Varza are mult potasiu şi fier necesare inimii şi circulaţiei sangvine.
Broccoli previne ateroscleroza şi atacurile de cord prin conţinutul de calciu, fier şi caroten.
Ridichea apără împotriva atacurilor de inimă.
Portocalele conţin vitamina C, care scade valoarea colesterolului din sânge, în plus are şi puţi