De Paşte, pacienţii internaţi la Spitalul Orăşenesc Panciu au avut parte de un meniu tradiţional, dar adecvat stării lor de sănătate. „Cei care au rămas internaţi în spital au primit cozonac, sărmăluţe, dar şi friptură, numai că aceasta nu a fost de miel, ci de pasăre şi de vită. De asemenea, în cele trei zile de Paşte, dimineaţa, fiecare pacient a primit la micul dejun şi câte două ouă roşii”, a precizat managerul Nicolai Mărăscu. Potrivit acestuia, numărul celor care au fost nevoiţi să rămână internaţi la Spitalul din Panciu a fost mic, respectiv de 30 de persoane.
De Paşte, pacienţii internaţi la Spitalul Orăşenesc Panciu au avut parte de un meniu tradiţional, dar adecvat stării lor de sănătate. „Cei care au rămas internaţi în spital au primit cozonac, sărmăluţe, dar şi friptură, numai că aceasta nu a fost de miel, ci de pasăre şi de vită. De asemenea, în cele trei zile de Paşte, dimineaţa, fiecare pacient a primit la micul dejun şi câte două ouă roşii”, a precizat managerul Nicolai Mărăscu. Potrivit acestuia, numărul celor care au fost nevoiţi să rămână internaţi la Spitalul din Panciu a fost mic, respectiv de 30 de persoane.