Din 8 mai, la concursul Master Chef, pronuntat neaos, se prezinta nu cei mai talentati bucatari, ci cei mai talentati barmani. Asta pentru ca editia din 8 mai a emisiunii Serviciul Roman de Comedie il are invitat pe Lucian Ghimisi, Relu – zugravul turmentat din Spitalul de dementa, care schimba regulile si ii aduce la Master Chef doar pe cei care stiu sa prepare cocktailuri.
Juriul este formai numai din profesionisti, iar una dintre retetele dezvaluite in editie este urmatoarea: bere neagra, bere blonda si hamsii sarate. Peste toate acestea se toarna tarie pana cand consumatorul are senzatia ca hamsiile sunt vii, acesta fiind indiciul clar ca bautura este una reusita.
Din 8 mai, la concursul Master Chef, pronuntat neaos, se prezinta nu cei mai talentati bucatari, ci cei mai talentati barmani. Asta pentru ca editia din 8 mai a emisiunii Serviciul Roman de Comedie il are invitat pe Lucian Ghimisi, Relu – zugravul turmentat din Spitalul de dementa, care schimba regulile si ii aduce la Master Chef doar pe cei care stiu sa prepare cocktailuri.
Juriul este formai numai din profesionisti, iar una dintre retetele dezvaluite in editie este urmatoarea: bere neagra, bere blonda si hamsii sarate. Peste toate acestea se toarna tarie pana cand consumatorul are senzatia ca hamsiile sunt vii, acesta fiind indiciul clar ca bautura este una reusita.