Show-ul pe care Depeche Mode îl va susţine la Bucureşti, pe 15 mai, înseamnă o desfăşurare de forţe impresionantă, echipamentul necesar pentru producţie urmând să fie adus în România cu 12 camioane şi 5 autocare, iar artiştii vor avea în culise o bucătărie de 560 de metri pătraţi. Concertul trupei Depeche Mode se anunţă a fi cu adevărat spectaculos, întreaga producţie a evenimentului ce marchează cea de-a doua vizită a trioului legendar în România bucurându-se de o desfăşurare de forţe impresionantă. În ziua evenimentului, pe Arena Naţională vor lucra peste 2.000 de oameni: echipa de producţie, barmani, plasatori, agenţi de pază şi tehnicieni, atât din România, cât şi din ţări precum Polonia, Ungaria, Turcia, Austria şi Germania. Întreaga producţie a show-ului va sosi în România cu 12 tiruri şi 5 autocare, numai staff-ul trupei reunind peste 120 de persoane. De altfel, întreaga zonă de culise a Arenei Naţionale va fi amenajată pentru a putea primi un număr cât mai mare de oameni. Nu mai puţin de 6 cabine vor fi pregătite exclusiv pentru membrii trupei şi apropiaţii lor, acestora adăugându-se o zonă specială pentru garderobă, o cameră de zi şi alte două lounge-uri, plus două birouri de producţie, pentru decorarea acestora utilizându-se 12 canapele, 24 de măsuţe de cafea şi alte 96 de scaune. În backstage vor mai fi amenajate o sală de mese, dar şi o bucătărie de 560 de metri pătraţi, fiind deja ştiut că cei trei membri Depeche Mode călătoresc peste tot alături de bucătarul personal, care supraveghează atent întregul meniu. Cumpărăturile se fac în fiecare dimineaţă, fiind vizate alimentele proaspete, organice, pregătite apoi în două cuptoare speciale, cu convecţie, pe care staff-ul trupei le transportă peste tot, în fiecare nouă destinaţie a turneului. La cererea expresă a membrilor trupei, în backstage vor fi amplasate şi două maşini de făcut gheaţă, una pentru cuburi