Mânca zeci de hamburgeri pe zi şi putea merge doar câţiva metri pe jos. Teo Giulea, un român stabilit în SUA care cântărea 215 kilograme, a venit în ţara natală şi nu vrea să plece până când nu va ajunge să participe la un maraton.
Ambiţia de a trăi normal şi dorinţa de a avea un copil l-au determinat pe Teo Giulea, un bărbat de 30 de ani, să înceapă un regim de viaţă sănătos. După ce a ajuns la aproape un sfert de tonă, fiind un "sclav" al mâncărurilor fast-food din America, Teo s-a întors în România şi în doar trei luni a slăbit până la 167 de kilograme. "Purtam 7XL la haine şi trebuia să îmi fac pe comandă sau să caut magazine destinate oamenilor supraponderali. Când voiam să ies în oraş să mănânc sau să beau ceva, trebuia să mă gândesc înainte în ce localuri au scaune sau băncuţe care să mă ţină şi mesele să fie la o anumită distanţă. Când mi-am cumpărat maşină, deşi îmi doream una mică, a trebuit să aleg o limuzină pentru că doar în ea aveam loc. Era imposibil să îmi pun şosetele în picioare sau să îmi fac pedichiura. Acum pot să leg şiretul doar la un pantof. Mâncam foarte multe dulciuri, litri de băuturi energizante pe zi şi foarte multă mâncare de la fast-food. Am reuşit într-o zi să mănânc un burito de 2,5 kilograme. Mergeam la munte cu familia, dar eu rămâneam în maşină că nu mă puteam deplasa, apoi mă uitam pe fotografii să văd şi eu ce au vizitat rudele mele", ne-a mărturisit Teo.
A ajuns la trei felii de pâine pe zi
"Amicul meu de aici, din România, m-a determinat să mă apuc de acest regim. La început a fost foarte greu pentru mine din punct de vedere psihologic. Îmi fugea mereu gândul la mâncare. Acum, după trei luni, este mult mai bine pentru că m-am obişnuit să mănânc trei felii de pâine, piept de pui… Ideea este că în fiecare zi mă gândesc că îmi doresc foarte mult