Carmolimp a deschis, in centrul Brasovului,“Beraria Ciucas”, cel de-al treilea restaurant al grupului si al doilea din Brasov. Sunt planificate alte doua restaurante, tot in Brasov, cel putin unul dintre ele urmand a fi deschis pana la finalul anului curent. Pentru beraria deschisa in parteneriat cu Ciucas, valoarea investitiei Carmolimp se ridica la 0,5 milioane euro.
Parteneriat Ciucas cu Carmolimp
Restaurantul a fost deschis pe locatia fostei berarii Aurora, amplasat într-o o cladire istorica importanta. Noua unitate are o capacitate de 350-360 de locuri, cu tot cu terasa si se intinde pe 1.000 de metri patrati. Pentru a pastra specificul localului, Carmolimp a incheiat un parteneriat cu producatorul berii Ciucas, un asociat de incredere, alaturi de care a investit aproximativ 500.000€ in amenajarea si modernizarea spatiului.
Retete speciale care contin bere
Experinta capatata in urma deschiderii primelor doua restaurante, unul in orasul Victoria, iar celalalt in Brasov, a determinat grupul Carmolimp sa isi extinda aceasta ramura a business-ului si a creat un restaurant atipic celorlalte, o experienta noua atat pentru dezvoltatorii ideii, cat si pentru clientii restaurantului.
Astfel, toate preparatele Berariei Ciucas, de la aperitive pana la deserturi, sunt facute dupa retete speciale care contin bere . Mai mult decat atat, pentru ca initial s-a vrut a fi si o cherhana, meniul contine din belsug si preparate din peste.
“Am considerat ca e timpul pentru o noutate intr-un oras atat de frumos si de vizitat ca Brasov si am creat acest nou concept de berarie, incurajat de familie si de parteneriatul cu producatorul berii Ciucas. Sper ca aceasta noua idee sa fie atragatoare atat pentru localnici, cat si pentru turisti”, a declarat Olimpiu Soneriu, director Carmolimp.
Compania Ursus Breweries, controlată de SABMiller, es