Aşa cum bine ştim, cei mai longevivi oameni de pe planetă trăiesc în Munţii Caucaz, şi asta pentru că din alimentaţia de fiecare zi a lor nu lipseşte laptele de capră. Pe lângă ridicarea imunităţii, acesta are şi rolul de a echilibra toţi factorii fizici şi psihici de care organismul uman are nevoie. Cura cu lapte de capră crud fortifică plămânii, tratând până la vindecare afecţiunile cardiovasculare şi intestinale. Cancerele descoperite în faza incipientă a bolii pot fi stopate după un tratament de 90 de zile.
Monahul Gheorghios Karaisaridis, din Atena, deţine taina multor leacuri mănăstireşti, unul dintre cele mai apreciate fiind tămăduirea cu lapte de capră crud.
Cel de la animalele cu blana roşie este mai sănătos
Opţiunile în ceea ce priveşte consumul de lapte dincolo de vârsta copilăriei sunt diferite, acesta fiind cel mai bine tolerat în primii ani de viaţă, conform cercetătorilor tasmanieni. Având în vedere faptul că întreaga viaţă a omului este o luptă continuă cu mediul în care acesta trăieşte, prioritară trebuie să fie întărirea sistemului imunitar al fiecăruia. Laptele pe care îl dau caprele roşii este cel mai sănătos, cu condiţia ca acesta să fie consumat crud. Laptele de capră nefiert, consumat cât mai repede după mulgere, fortifică organismul şi întăreşte imunitatea naturală în TBC, anemii, afecţiuni paratiroidiene care generează spasmofilii rebele sau cronice, dezechilibre hormonale, cancere în forme incipiente, convalescenţe majore sau atrofii musculare. Modul în care consumul de lapte crud ajută organismul face ca acesta să acţioneze ca un medicament, înlăturând slăbiciunea, redând vigoarea şi ajutând organismul să lupte cu boala. Chiar şi persoanelor care se consideră perfect sănătoase li se recomandă un consum minim de 200 ml de lapte de capră crud pe zi, acesta stabilizând imunitatea specifică fiecărei