„Casnica” de la primul sezon MasterChef, Andreea Moldovan, le-a arătat concurenţilor cum se prepară „ile flottante”, aceştia trebuind apoi să reproducă prăjitura.
Înainte de a judeca preparatele concurenţilor actuali, chef Florin Dumitrescu a lăudat-o pe Andreea spunând că devine „prinţesa deserturilor”. ”Pe cat eşti de rea de gură, pe atat eşti de bună când găteşti”, a ţinut să adauge şi Chef Catalin Scarlatescu.
Ioana Tecşa nu a reuşit să reproducă desertul Andreei şi asta i-a adus eliminarea din competiţie. “Ai spus ca ai făcut torturi în Cehia şi, totusi, desertul tau… exact ca la începatori”, i-au reproşat Chefii. „Cel mai rău îmi pare ca nu am putut să ajung în finala, să câştig acel premiu de 50.000 de euro care m-ar fi ajutat să mă întorc mai repede în România”, a declarat Ioana după ce a fost eliminată.
„Casnica” de la primul sezon MasterChef, Andreea Moldovan, le-a arătat concurenţilor cum se prepară „ile flottante”, aceştia trebuind apoi să reproducă prăjitura.
Înainte de a judeca preparatele concurenţilor actuali, chef Florin Dumitrescu a lăudat-o pe Andreea spunând că devine „prinţesa deserturilor”. ”Pe cat eşti de rea de gură, pe atat eşti de bună când găteşti”, a ţinut să adauge şi Chef Catalin Scarlatescu.
Ioana Tecşa nu a reuşit să reproducă desertul Andreei şi asta i-a adus eliminarea din competiţie. “Ai spus ca ai făcut torturi în Cehia şi, totusi, desertul tau… exact ca la începatori”, i-au reproşat Chefii. „Cel mai rău îmi pare ca nu am putut să ajung în finala, să câştig acel premiu de 50.000 de euro care m-ar fi ajutat să mă întorc mai repede în România”, a declarat Ioana după ce a fost eliminată.