Preţurile legumelor vândute în Piaţa Centrală au început să scadă comparativ cu perioada dinaintea Paştelui. Pentru un kilogram de roşii, botoşănenii vor plăti între şase şi 6,9 lei kilogramul, faţă de opt lei acum două săptămâni. Castraveţii s-au ieftinit de la şapte la patru lei kilogramul. Varza costă doi lei kilogramul, faţă de patru înainte de Paşte, mărarul, leuşteanul şi ceapa se vând cu un leu legătura, salata cu trei lei, iar ridichile cu 1,5 lei legătura. Cartofii noi costă patru lei kilogramul, la fel ca în aceeaşi perioadă a anului trecut, iar cei vechi doi lei. La fructe, preţurile au rămas cam aceleaşi. Un kilogram de mere costă trei lei, unul de pere 11 lei, la fel şi unul de căpşuni. Strugurii sunt cei mai scumpi, un kilogram costând 15 lei. Portocalele se vând cu 6,5 lei kilogramul, mandarinele cu şase lei, iar bananele cu şase lei. Preţurile legumelor vândute în Piaţa Centrală au început să scadă comparativ cu perioada dinaintea Paştelui. Pentru un kilogram de roşii, botoşănenii vor plăti între şase şi 6,9 lei kilogramul, faţă de opt lei acum două săptămâni. Castraveţii s-au ieftinit de la şapte la patru lei kilogramul. Varza costă doi lei kilogramul, faţă de patru înainte de Paşte, mărarul, leuşteanul şi ceapa se vând cu un leu legătura, salata cu trei lei, iar ridichile cu 1,5 lei legătura. Cartofii noi costă patru lei kilogramul, la fel ca în aceeaşi perioadă a anului trecut, iar cei vechi doi lei. La fructe, preţurile au rămas cam aceleaşi. Un kilogram de mere costă trei lei, unul de pere 11 lei, la fel şi unul de căpşuni. Strugurii sunt cei mai scumpi, un kilogram costând 15 lei. Portocalele se vând cu 6,5 lei kilogramul, mandarinele cu şase lei, iar bananele cu şase lei.