Vor găti bloggeri ieşeni şi vor cânta Vali Răcilă, Soul Serenade şi Her Funky Subjects.
“Food Revolution Day”, decretată anul trecut la nivel mondial de faimosul bucătar Jamie Oliver, va fi marcată astăzi şi la Iaşi. Aproximativ 100 de persoane vor sărbători, în stil local, cu bulz (bulgări de mămăligă cu brânză sau urdă) şi muzică blues, la Clubul de agrement Hamak, începând cu ora 17.
Evenimentul, derulat sub genericul „Bulz&Blues”, constituie un prilej de a savura în aer liber mâncare bună şi muzică pe măsură, petrecând timp de calitate. O demonstraţie culinară va oferi Marius Tudosiei, de la Băcănia Veche din Bucureşti, gazda emisiunii „Sănătatea în bucate”, difuzată de Digi 24. Pe lângă faptul că va destăinui celor prezenţi din tainele gastronomiei, Marius Tudosiei va veni la Iaşi cu echipa de filmare, evenimentul „Bulz&Blues” constituind subiectul unui nou număr al emisiunii.
„La eveniment vor participa şi bloggerii culinari locali, care vor găti pentru cei prezenţi: Adelicii, Alice Ciobanu - Din bucătăria albinuţei, Dana Burlacu – Prăjiturici şi alte dulciuri, Elena Pădurariu – LouLou Bakery. Vor fi prezenţi, de asemenea, Bogdan Panache de la Vivo - Fusion Street Food, care va găti burgeri delicioişi, şi Alexandrina Viţă de la Cupcake Me, care ne va îndulci seara cu faimoasele cupcakes. Momentele culinare vor fi asezonate de Gramma Wines, care ne va răsfăţa papilele gustative cu cele trei vinuri albe proaspăt lansate pe piaţă: Epic, Liric şi Dramatic”, a detaliat Andreea Marc, organizator al evenimentului, la iniţiativa Fructe Naive şi Rofilco.
Mâncarea şi băutura vor fi servite pe acorduri de blues, în compania lui Vali Răcilă (Sir Blues) şi a formaţiilor Soul Serenade şi Her Funky Subjects.
Specialiştii spun că muzica lui Vali Răcilă, care a susţinut turnee în Austria, Olanda, Belgia sau Marea Britanie, se apropie de