Cine-ar fi crezut că banalele condimente pe care le foloseşti la prepararea mâncărurilor preferate îţi pot alina chiar şi cele mai supărătoare suferinţe? Ei bine, chiar aşa e! Testează leacurile de mai jos şi te vei convinge de rezultate.
Ingredient de bază din bucătăria indiană, curcuma dă un gust aparte sosurilor curry şi poate fi considerată un adevărat panaceu. Cunoscută şi sub numele de turmeric, planta este utilă nu doar pentru întrebuinţările ei gastronomice, ci şi pentru calităţile antioxidante şi antiinflamatoare deosebite.
Curcuma conţine curcumina, o „luptătoare“ împotriva enzimelor care cauzează durerea şi umflăturile. Simpla presărare a pudrei de curcuma pe răni grăbeşte vindecarea.
De asemenea, acest condiment ajută la diminuarea colesterolului „rău“ şi reprezintă un adevărat purificator al sângelui, prin stimularea producerii de globule roşii. În acest sens, bea în fiecare zi câte un sfert de linguriţă cu pulbere de curcuma, condimentul ca atare, împreună cu un pahar cu apă.
Cuişoarele vin de hac durerilor de dinţi...Citeşte restul articolului pe clickpentrufemei.
Cine-ar fi crezut că banalele condimente pe care le foloseşti la prepararea mâncărurilor preferate îţi pot alina chiar şi cele mai supărătoare suferinţe? Ei bine, chiar aşa e! Testează leacurile de mai jos şi te vei convinge de rezultate.
Ingredient de bază din bucătăria indiană, curcuma dă un gust aparte sosurilor curry şi poate fi considerată un adevărat panaceu. Cunoscută şi sub numele de turmeric, planta este utilă nu doar pentru întrebuinţările ei gastronomice, ci şi pentru calităţile antioxidante şi antiinflamatoare deosebite.
Curcuma conţine curcumina, o „luptătoare“ împotriva enzimelor care cauzează durerea şi umflăturile. Simpla presărare a pudrei de curcuma pe răni grăbeşte vindecarea.
@N