Sălăjenii care au calificare de bucătar îşi pot trimite, până în data de 31 mai, candidaturile pentru ocuparea celor două posturi de bucătar oferite de un angajator norvegian. Pentru a corespunde cerinţelor angajatorului, pretendenţii la aceste posturi trebuie să aibă cunoştinţe bune de limba engleză, calificare şi experienţă de cel puţin 3 ani în domeniu. Pe lângă experienţă şi calificare, solicitanţii trebuie să fie ambitioşi, creativi, flexibili, să aibă ritm de lucru rapid şi pasiune pentru prepararea mâncărurilor. Pe lângă un salariu cuprins între 39.000 şi 47.000 euro brut/an, în funcţie de experienţă şi calificări, angajatorul poate plăti deplasarea, vă poate găsi un apartament şi va ajuta la ducerea familiei în Norvegia. Cei interesaţi de aceste posturi trebuie să ştie că vor lucra în bucătării în care se prepară mâncăruri tradiţionale, de la tapas, la fripuri şi burgări.Mai multe informaţii puteţi găsi accesând site-ul www.anofm.ro, secţiunea locuri de muncă în străinătate.
Sălăjenii care au calificare de bucătar îşi pot trimite, până în data de 31 mai, candidaturile pentru ocuparea celor două posturi de bucătar oferite de un angajator norvegian. Pentru a corespunde cerinţelor angajatorului, pretendenţii la aceste posturi trebuie să aibă cunoştinţe bune de limba engleză, calificare şi experienţă de cel puţin 3 ani în domeniu. Pe lângă experienţă şi calificare, solicitanţii trebuie să fie ambitioşi, creativi, flexibili, să aibă ritm de lucru rapid şi pasiune pentru prepararea mâncărurilor. Pe lângă un salariu cuprins între 39.000 şi 47.000 euro brut/an, în funcţie de experienţă şi calificări, angajatorul poate plăti deplasarea, vă poate găsi un apartament şi va ajuta la ducerea familiei în Norvegia. Cei interesaţi de aceste posturi trebuie să ştie că vor lucra în bucătării în care se prepară mâncăruri tradiţionale, de la tapas, la fripuri şi burgări