Un bucureştean din cartierul Berceni, supranumit “casnicul conservator”, pentru că e şomer şi poartă aceeaşi pereche de chiloţi de începerea emisunii, are mari şanse să cîştige Masterchef, după ce a uimit juriul cu o reţetă incredibilă de “felie de pizza, veche de două zile, încălzită la cuptorul cu microunde, într-un castron cu floricele”. “Secretul constă în păstrarea feliei de pizza prosciutto e fughi între pernele de la canapea, şi nu în frigider, pentru că, astfel, capătă extra funghi”, spune casnicul, care mărturiseşte că reţeta originală provine de bunica sa, dar a fost perfecţionată în timp. “Pui cuptorul pe fix 5 minute şi aştepţi. Aştepţi să cîştigi!”. “N-am mai văzut aşa ceva de cînd sunt”, a declarat unul dintre juraţi, nu ăla chel, şi nici alălalt cu mizerie sub buză, probabil ăla neras, care oricum e mai efeminat şi mai uşor influenţabil. “Textura, prezentarea, toppingul surpriză… Totul se topeşte în gură într-o simfonie de gusturi şi arome. N-am mai gustat niciodată ceva atît de savuros de la un concurent, de la emisiunea aia cînd am înghiţit din greşeală un fir de păr de la o bagaboantă. Casnicul conservator merită să cîştige premiul Masterchef!”. În cazul în care va fi declara învingător, casnicul conservator a anunţat că va pregăti şi alte reţete delicioase, la fel de surprinzătoare. “Aş vrea să fac o supă la plic şi nişte pîine prăjită. Dacă am timp, cumpăr şi nişte doboş de la cofetărie. O să iasă haos, vă zic, HAOS!”. Exclusiv online
Un bucureştean din cartierul Berceni, supranumit “casnicul conservator”, pentru că e şomer şi poartă aceeaşi pereche de chiloţi de începerea emisunii, are mari şanse să cîştige Masterchef, după ce a uimit juriul cu o reţetă incredibilă de “felie de pizza, veche de două zile, încălzită la cuptorul cu microunde, într-un castron cu floricele”. “Secretul constă în păstrarea feliei de pizza prosciutto e fughi în