Vibratoare, un aparat mecanic şi obiecte din lemn folosite în scopuri sexuale, dar şi un duş în formă de falus se numără printre probele primite de instanţa supremă în dosarul lui Gregorian Bivolaru, care are un nou termen joi, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.
Toate aceste obiecte, ridicate cu ani în urmă la percheziţiile făcute în cazul fondatorului Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA), au fost depozitate în camera de corpuri delicte a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), după ce au fost aduse în cutii.
În afara corpurilor delicte al căror scop sexual este considerat evident, ICCJ a primit şi obiecte bizare, cum ar fi un duş al cărui cap imită un falus, despre care se bănuieşte că era folosit în acelaşi scop.
Sursele citate nu au precizat dacă probele ajunse la instanţa supremă vor fi vizionate de cei trei judecători care rejudecă, în faza recursului, dosarul lui Gregorian Bivolaru.
În martie 2004, anchetatorii au făcut percheziţii la aproximativ zece imobile din cartierul bucureştean Ferentari în care, potrivit unor surse judiciare, ar fi avut loc activităţi de video chat pornografic şi erotic neautorizate, cu utilizatori din străinătate. Percheziţiile au vizat şi activitatea MISA - condusă de Gregorian Bivolaru, au informat atunci aceleaşi surse.
Conform surselor citate, Poliţia şi Parchetul Capitalei au înregistrat zeci de plîngeri împotriva lui Bivolaru, făcute de părinţii unor tineri atraşi în această mişcare, considerată a desfăşura activităţi imorale.
În 12 aprilie 2012, judecătorii ICCJ Ionuţ Matei, Cristina Rotaru şi Ioana Bogdan au decis să reţină spre rejudecare dosarul în care Gregorian Bivolaru a fost achitat pentru perversiune sexuală, act sexual cu un minor şi trafic de minori, admiţând astfel recursul procurorilor şi desfiinţând dec