Poliţiştii ieşeni încep să se confrunte, din nou, cu soluţionarea unor furturi produse din neglijenţa proprietarilor de locuinţe.
Oamenii legii avertizează ieşenii să nu lase ferestrele apartamentelor sau caselor deschise pe durata nopţii sau când lipsesc de acasă, întrucât hoţii au început deja să facă primele victime. Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Iaşi, a reclamat faptul că în data de 20 mai, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa, aflată la parterul unui bloc, prin escaladarea ferestrei de la sufragerie. Hoţii au reuşit să fure un laptop în valoare de 1.000 de lei şi să plece neobservaţi. Poliţiştii avertizează că apartamentele situate la parter sau la etaje inferioare sunt cele mai „tentante“ pentru hoţi, însă sunt şi alte reguli valabile pentru toţi proprietarii de locuinţe. Aceştia sunt sfătuiţi să seteze alarmele antifurt, să închidă şi anexele din gospodărie sau garajele şi să nu pună cheile pe tocurile ferestrelor sau uşilor.
Poliţiştii ieşeni încep să se confrunte, din nou, cu soluţionarea unor furturi produse din neglijenţa proprietarilor de locuinţe.
Oamenii legii avertizează ieşenii să nu lase ferestrele apartamentelor sau caselor deschise pe durata nopţii sau când lipsesc de acasă, întrucât hoţii au început deja să facă primele victime. Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Iaşi, a reclamat faptul că în data de 20 mai, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa, aflată la parterul unui bloc, prin escaladarea ferestrei de la sufragerie. Hoţii au reuşit să fure un laptop în valoare de 1.000 de lei şi să plece neobservaţi. Poliţiştii avertizează că apartamentele situate la parter sau la etaje inferioare sunt cele mai „tentante“ pentru hoţi, însă sunt şi alte reguli valabile pentru toţi proprietarii de locuinţe. Aceştia sunt sfătuiţi să seteze alarmele antifurt, să închidă şi anexele din gospodărie sau garajele şi să