Ei sunt cei la care creştinii apelează ori de câte ori au nevoie de un sfat, de un îndemn, de o încurajare. Preoţii cu har, care nu sunt implicaţi în scandaluri, care nu ies în faţă şi care sunt adulaţi de enoriaşi au rămas tot mai puţini. Şi judeţul Constanţa îi are pe slujitorii săi adevăraţi, care găsesc întotdeauna un cuvânt bun pentru fiecare enoriaş, care deţin harul de a vindeca suflete, care aduc pace în sufletele celor rătăciţi.
Preotul Marius Moşteanu, de la Biserica „Sfântul Nicolae“ din Constanţa, este considerat urmaşul spiritual al celui care a fost numit „patriarhul Dobrogei” - Arsenie Papacioc. Părintele Marius Moşteanu duce mai departe cu dăruire, poveţele şi pildele lui Arsenie Papacioc. Marius Moşteanu s-a născut la 12 februarie 1965, într-o familie de învăţători din satul constănţean Lanurile. Este din 1996 preotul-paroh al Bisericii „Sfântul Nicolae". Părintele este căsătorit cu Elena (44 de ani), filolog de profesie, cu care are două fete.
Nicolae Picu, cel care a fost preot paroh la Biserica Sfântul Mina din parcul Tăbăcărie. În luna februarie 2013, Arhiepiscopia Tomisului a decis suspendarea din funcţia de paroh a lui Nicolae Picu şi oprirea de la slujire, din cauza situaţiei patrimoniale a clădirii bisericii şi a oficiului parohial de la Sfântul Mina. Cu toate acestea, zeci de credincioşi continuă să vină la biserica din Parcul Tăbăcărie, asistând la slujbele religioase pe pajiştea din faţa lăcaşului de cult, în acest fel, protestând paşnic faţă de decizia Arhiepiscopiei Tomisului.
Fostul purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, respectiv Părintele Radioului Dobrogea, Eugen Tănăsescu, este mereu gata să răspundă colegilor din presă şi radio ascultătorilor la toate curiozităţile. Şi despre el se spune că are cuvinte de alinare mereu pentru cei cu durerea în suflet.
Preotul protoiereu Mih