Aida, câştigătoarea trofeului "MasterChef", a declarat miercuri, la emisiunea "Alarma ProFM", că vrea să scrie o carte de bucate, să îşi aprofundeze cunoştinţele în domeniul culinar şi să urmeze o şcoală şi să obţină o diplomă în această profesie.
Aida Parascan, câştigătoarea emisiunii "MasterChef" de la Pro TV, a venit cu foarte mari emoţii în studioul "Alarma ProFM", prima emisiune în care a povestit experienţa prin care a trecut. DJ-ii ProFM Gicu şi Nicolai i-au luat declaraţii Aidei Parascan, care se poate mândri acum cu titlul de "MasterChef al României".
"Vreau să scriu o carte cu ceea ce fac eu în bucătărie, de la preparate simple până la unele complexe şi să aprofundez cunoştinţele în domeniul culinar, să descopăr şi să învăţ cât mai multe culturi gastronomice şi bineînţeles să urmez o şcoală şi să iau o diplomă", a spus Aida.
Şi telespectatorii Ştirilor Pro TV au putut să o urmărească miercuri dimineaţă în direct din studioul ProFM, Aida spunând că nu are niciun plan deocamdată cu suma de 50.000 de euro câştigată la "MasterChef" şi nici nu s-a hotărât dacă rămâne definitiv în România sau se întoarce în Italia.
"Voi rămâne în ţară pe perioada verii şi mă voi gândi până în toamnă ce voi face, dar, de exemplu, nu cred că e o idee bună să îmi deschid o afacere, cum am mai fost întrebată pentru că nu cunosc încă piaţa şi mai am multe de descoperit în acest domeniu", a mai spus Aida.
Ea a spus că a gătit pentru prima dată la vârsta de 10 ani. Atunci Aida a pregătit o ciorbă pentru părinţii ei, care a fost însă "un dezastru". "Nimeni nu a mâncat din ea, dar apoi am învăţat să gătesc din necesitate", a spus Aida, povestindu-le ascultătorilor ProFM că există un anumit fel de mâncare preferat, pe care nu l-ar refuza niciodată. În ciuda preparatelor foarte sofisticate pe care le-a pregătit la "MasterChef", ea ar alege să mănânce oricâ